SLOVO OD PÁNA JEŽÍŠE KRISTA BOŽÍ RODINY

10.11.2021

SLOVO OD PÁNA JEŽÍŠE KRISTA BOŽÍ RODINY PRO BENÍČKA ŠTENCELA

Milovaný Beníčku,

rád bych ti sdělil pár slov, které mám na srdci. Jsi ještě malý, ale už víš, že Já, Pán Ježíš Kristus jsem zdrojem všeho dobra a lásky a neobsahuji žádné zlo. K tomuto poznání tě dovedla tvoje maminka, která poslouchá můj hlásek a řídí se jím proto, aby mi pomohla k osvobozování nešťastných dětí bloudících ve tmě. Tyto děti nejsou pouze malé jako ty, většina z nich je mnohem větších a starších, přesto jsou stále mými dětmi. Proč tomu tak je? Protože jsem tvůrcem života všech dušiček, s nimiž si přeji sdílet všechno krásné, co s sebou život přináší. Můžeš mě tedy považovat za věčného Rodiče, díky kterému je i tvoje dušička navždy naživu.

I pro tebe si přeji jen to nejlepší, abys byl šťastný a spokojený. Zatím nemůžeš být šťastný a spokojený za všech okolností, protože žiješ ve světě, který je pod vládou zlých dušiček, přejících si mít z lidí loutky na provázku, a tak je pohodlně ovládat. Jak už jsem řekl, nejsem zdrojem zla a černoty, proto nestojím za bolestí, jakou tyto zlé dušičky a všichni, kdo jsou pod jejich nadvládou, prožívají. Zlo pouze dočasně toleruji, aby poté, co zlé dušičky poznají, že už je život v temnotě nebaví, se mohly navrátit do záře mojí Lásky a nikdy příště už se nevracet do utrpení, jaké sobě a druhým způsobovali. Já, Pán Ježíš Kristus jsem nanejvýš hodný a dobrotivý, proto se nemohu na žádné své malé či velké dítě zlobit, i kdyby konali sebehorší zlo. Vím totiž, že zlo je v srdci každé dušičky dočasné a poté, co vyprchá, zůstane v něm jen Láska, která je základem každého jednotlivce. Mám času habaděj, proto trpělivě čekám na to, až u každého zlo vyšumí, načež můj dotyčný synek či dcerka projeví touhu navrátit se ke mně. Když jsou mé děti připraveny na to, aby se osvobodily ze zajetí, do něhož se předtím uvrhly, protože ho toužily poznat, dochází k tomu, že si je vezmu do své náruče, setřu jim slzy ze tváře a naplním je novou radostí, se kterou vstoupí do mého Království, jehož krása se nedá lidskými slovy vyjádřit.

Toto Království je na Nové Zemi, která je planetou, kde nenajdeš nic ošklivého. Nová Země je místem, kde všechno září pestrými barvami, planetou, kde nenajdeš žádné tmavé silnice a hlučná auta, továrny ani rozlehlá města tvořená změtí panelových domů, obchodů, kostelů a dalších staveb. Díky tomu je na Nové Zemi místo pro krásnou a ničím neponičenou přírodu, která je mírumilovná, proto se nikdy nemusíš bát, že by tě v ní nějaké zvíře snědlo. Všechna zvířátka jsou velmi milá, příjemná, můžeš si pohladit jejich hebkou srst, vyjádřit jim svou přízeň a sdílet s nimi své myšlenky, které tě zrovna napadnou. Děti stejně staré jako ty nemusejí chodit do školy a učit se všemožnou skladbu předmětů, sedět v lavici a poslouchat příkazy učitelky. Vzdělání dětí probíhá tak, že se učí poznávat okolní svět na vlastní kůži, tedy ne prostřednictvím učebnic, ale získáváním zkušeností v rámci dobrodružných výletů do přírody, které se neomezují jen na jedno místo, ale jsou rozšířeny i na poznávání jiných planet ve vesmíru. Odpadá psaní testů a učení se něčeho, co tě nebaví. Život na Nové Zemi je jedna velká zábava, která je kromě poznávání a odpočinku také plná dobrodružných her, které nejsou založeny na soupeření a zjišťování toho, kdo je lepší. Hry jsou založeny na vzájemné úctě a porozumění, takže mezi obyvateli mého Království nedochází k nevraživosti a závidění tomu druhému. Všichni dobře chápou, že každý je v něčem jedinečný, proto se nikdo nemusí cítit méněcenně, ani se nad druhé nepovyšuje. V mojí říši existuje naprostá spravedlnost a rovnost každého s každým, proto nedochází k soupeření a rozbrojům. Nikoho neprovází smutek, pláč a další špatné pocity, které jsou vyměněny za radost, štěstí a další pocity naplnění. Na Nové Zemi nemusíš vydělávat peníze, aby sis mohl něco koupit, poněvadž peníze v mém Království nikdo nepotřebuje. Pro každého je všeho dostatek a práce, kterou si vybereš a bude tě bavit, nebude pro tebe povinností a nutností, ale zábavou a příjemným vyplněním času.

Aby toho nebylo málo, život po mém boku je úžasný i v dalších ohledech. Nebudeš muset chodit spát, protože tvoje nové tělo bude vždy svěží, nebude se po každém dni unavovat. Noc jako taková nebude existovat, jelikož noc je černá a černá barva nemá v mém Království místo. Místo spánku tak budeš moci svůj čas využívat například na cestování, které bude velice jednoduché a pohodlné. Než bys řekl švec a lusknul jedním a pak druhým prstem, budeš se moci ocitnout na druhé straně planety – nebo i na druhém konci vesmíru, pokud si to budeš přát. Budeš se moci dostat kamkoliv, kam budeš toužit. Bude libo ocitnout se na moři a zaskotačit si s usmívajícími se delfíny? Či snad ocitnout se na vrcholku nejvyšší hory a postavit si z teploučkého sněhu něco hezkého? Když budeš chtít, chytnu tě za ruku a vydáme se spolu poznávat jiné planety napříč mnoha galaxiemi. Budeme proplouvat kolem miliard hvězd, které na nás budou mrkat a radovat se společně s tebou z tohoto svobodného života. Při cestách po vesmíru nebudeš muset používat raketu a být navlečený ve skafandru, protože cestování silou myšlenky je bez všech pochyb rychlejší. Pohyb tě nebude vysilovat a ty nebudeš muset jíst. Jíst budeš pouze pro potěšení, ne proto, abys doplnil energii, které budeš mít vždy dostatek, jelikož vše bude poháněno všudypřítomnou Láskou, kterou zahrnuji všechny obyvatele této překrásné říše, v níž budeš mít svůj nový domov.

Milovaný Beníčku, děkuji ti za to, že mě máš v srdíčku. Přinášíš mi radost každý den a velmi se těším z toho, že jsi se mnou propojen, znáš moje jméno a přemýšlíš o životě na Nové Zemi. Pokud budeš mít další otázky, tvoje maminka Pavlínka ti ráda zodpoví vše, co je třeba. Ona je se mnou velmi úzce propojena a je šťastná, když si s tebou o tom může povídat. Moc ji to naplňuje. Jsi její úžasný klouček a je moc ráda, že tě má. Těším se na to, až ty a já spolu ještě více rozvineme náš vztah. Můžeš mě vnímat nejen jako toho, kdo ti dal život, ale i jako nejlepšího Kamaráda, který stojí vždycky při tobě a je ti ochoten se vším potřebným pomoci. Sice mě nemůžeš vidět očima, ale můžeš mě cítit ve svém srdíčku a v myšlenkách.

Měj se krásně, Beníčku. Objímám tě a moc tě miluji.

PÁN JEŽÍŠ KRISTUS BOŽÍ RODINA | 7. 11. 2021

Děkuji Míšo za transmisi


Zdroj: https://www.facebook.com/Novezjevenipjkbr/

SLOVO OD PÁNA JEŽÍŠE KRISTA BOŽÍ RODINY PRO BENÍČKA ŠTENCELA


Print Friendly and PDF

ÚVOD | DUCHOVNO | KONTAKTY | MAPOVÁNÍ STRÁNKY | ZPĚT