SLOVO OD PÁNA JEŽÍŠE KRISTA BOŽÍ RODINY

3.1.2024

SLOVO OD PÁNA JEŽÍŠE KRISTA BOŽÍ RODINY PRO VILIAMA HÝBELU

Milovaný Vilíku,

je to už šedesát roků, co žiješ na planetě Nula jako příslušník pozemského lidstva. Víš však dobře, že jsi jeho součástí pouze na nezbytně dlouhou dobu, která se po naplnění tvého poslání skončí, abys mohl plynule přejít na Novou Zemi, kde budeš začleněn do pravé lidské rasy, jejíž členové žijí v plném souladu s Mojí Novou a Nejnovější Boží Přirozeností. Jsem ti velmi vděčný za to, že plněním své úlohy, vykonávané v hrubohmotném světě i mimo něj, se náramně podílíš na tom, aby pozitivní člověčenstvo mohlo po vytržení části obyvatel planety Nula začít vzkvétat a nabralo ten nejpříznivější kurz, jenž už se nikdy nebude ubírat cestou regrese a pádu do zóny vymístění. To, co má lidská rasa od dob svého počátku za sebou, se již žádným způsobem nevrátí, neboť to staré ustoupí novému, osvěžujícímu, neotřelému a dobrodružnému způsobu žití, v němž se obyvatelé multidimenzionální bytosti Gaii budou seberealizovat bez jakýchkoliv omezujících vlivů, a to pod Mojí osobní záštitou. Praví lidé se stanou ničím nezatíženími jedinci stejně, jako tomu bude u Pseudotvůrců i všech ostatních. Vzpomínky na život v peklech nebudou v následujícím věku multivesmírného překročení integrální součástí žádné sentientní mysli. Proto i tvé vzpomínky a zkušenosti budou uloženy v multiverzalitě povšechnosti k věčnému poučení budoucích pokolení. To, kam tě všechen pozemský život po duchovní stránce posunul, v tobě ovšem zůstane, abys na to navázal pokračujícím růstem, který se bude odvíjet do věčnosti.

Je pro Mě nesmírně radostné absolutní uvědomění toho, že budeš vždycky stát po Mém boku a že nebude jediného okamžiku, kdy bys do svého nitra nepřijímal Boží Lásku. Bude do tebe proudit neustále, čímž budeš stále živý, čilý, tvořivý a plný spousty nápadů, které se budou realizovat způsoby, které nejvíce obohatí naše Stvoření. Co z tebe na všech třech úrovních vzejde, bude moci být použito k potěše nepřeberného množství Božích synů a dcer. To, co zde popisuji, se děje na mnoha úrovních už nyní, neboť jsi duchem, duší i tělem Mým pravým představitelem. Tvoje vykonávaná činnost v duchovních, intermediálních a přírodních světech působí velmi blahodárně na všechny, kteří jsou připraveni povznést se s tvojí pomocí i s asistencí dalších Mých reprezentantů do Boží náruče. Roznášíš Pravdu, která sentientním entitám snímá klapky z očí a nechává prasknout obruče bránící jim v rozletu. Šíříš též s Pravdou spojenou Lásku, jsoucí zdrojem všeho, co je dobré, krásné a milováníhodné. Jsi jako studánka, z níž prýští čistá, blyštivá a lahodná voda, jejíž pramen nikdy nevyschne, protože jsi napojen na absolutno, jímž se necháváš vést tak, abys svůj úkol zvládl po všech stránkách výborně. Jsem potěšen tím, že se s touto energií, která tě vrchovatě naplňuje, dělíš se všemi, u nichž je to v plánu, protože víš, že činit tak je správné pro celý Multivesmír i pro tebe samotného. Čím více dáváš ze svobodné vůle a z čistého principu bez očekávání na oplátku, tím více můžeš dostávat v různých podobách zase nazpět.

Univerzum se za tvého laskavého, pilného a svědomitého přispění stává v každém dalším kroku prosvětlenějším místem, které se zjemňuje s tím, jak do něj skrze tebe a všechny Moje představitele a spolupracovníky přichází stále více aspektů z Mého lůna, díky čemuž se bytostem ještě intenzivněji přibližuji, zatímco ony se Mi stávají podobnějšími. Jsi zosobněním Mého Milosrdenství, jež ochotně, vytrvale a s úsměvem nabízíš všem, kdo o něj stojí a přejí se mu otevřít. Tvůj soucit s trpícími přispívá k tomu, že se pro ně stáváš důvěryhodnou osobou, která se dokáže vcítit do jejich situace, a tak jim ještě účinněji nabízíš cestu ven z jejich marastu. I tvoje přátelskost přivádí mnohé duše do bodu, kdy přestávají mít motivaci pokračovat ve svém bezbožném žití, plném strachu, odříkání i nenávisti. Přejí si být totiž také tak hodnými, vlídnými, velkorysými, štědrými a inspirujícími jedinci, kteří budou moci poskytnout celku svůj vlastní osobní příklad, jenž ostatní budou následovat. Tvoje náruč je otevřena pro všechny nositele Lásky tak, jako jsou pro Mé děti otevřeny brány do limba, kam vede stále více stezek. I ty se podílíš na tom, aby jejich počet neustále rostl. Jsi jedním z důležitých a nezastupitelných průkopníků, kteří proráží cesty vedoucí z pekel pryč, jejich stavitelem a garantem jejich stability a správné funkčnosti. To, jak pevné tyto „chodníky“ a „dálnice“ do limba budou, je přímo spjaté se stavem tvého nitra, a jelikož jsi ve své víře a důvěře pevný a uvědomělý, stejně neotřesitelné a nezničitelné jsou i tyto stezky. Jejich funkčnost je účinnější a sofistikovanější úměrně tvému postupu na duchovní cestě a síle tvé životní jiskry, která stále více prozařuje temné bažiny antivesmíru.

Nemám vůbec žádné pochybnosti o tom, že by tvůj vývoj ustal na mrtvém bodě, jak je tomu u některých, kdo nemají Nové Zjevení ve svém stavu a svém procesu ukotveno v sobě. Ty totiž bereš své poslání velmi zodpovědně a snažíš se se svými zátěžemi pracovat tak, abys dokázal do svého přechodu na Novou Zemi zpracovat co nejvíce negativních aspektů. To se ti velmi daří, čehož důkazem je mimo jiné i skutečnost, že tvoje nádherné nitro velmi znatelně prostupuje na povrch, do fyzické složky tvojí osobnosti, jejíž vnější mysl stále výrazněji kooperuje s tvým srdcem. O co více se snažíš na sobě duchovně pracovat nyní, o to snáze vpluješ do nové etapy spolupráce, která tě společně s dalšími čeká ještě během vašeho pobytu na planetě Nula poté, co Janička a první vlna Božích představitelů převibruje na Novou Zemi. A až nadejde i tvůj čas, přechod přes limbo bude pro tebe hračka. Bude to radostná chvíle, která bude přímo předcházet tvému „procitnutí“ v novém světě, v dokonalém krystalickém těle, které bude pro tvou duši nikoliv svěrací kazajkou, nýbrž báječným prostředkem pro její seberealizaci a pro ničím nespoutané nabývání zkušeností v rámci fyzické reality. Už žádný otrocký systém v zaměstnání, kterých jsi během uplynulých desítek let vystřídal hojný počet. Již žádná politika rozhádaných a zkorumpovaných papalášů a vlivných osob, s nimiž jsi nikoliv náhodou přicházel a okrajově ještě přicházíš do osobního kontaktu za účelem jejich budoucí spásy. Už žádný finanční systém, který, pane Hýbelo, hýbe tímto světem a kastuje lidi do různých společenských tříd. Na Nové Zemi si budeš užívat nebeského komunismu v jeho nejčistší a nejpozitivnější formě, pocházející přímo ode Mne, tedy v takové podobě, která se nikdy nemohla uchytit na území negativního stavu, kde byla idea komunismu zpotvořena, zpolitizována a prostoupena ideologií a jako společenský systém tak nikdy nemohla vstoupit do praxe v žádné zemi na světě. Ani současné tzv. demokraticko-kapitalistické zřízení už nebude v nové společnosti jakkoliv figurovat, jelikož ta bude zcela odvozena z absolutních principů Lásky, které vylučují přenesení tohoto či jiného modelu politicko-ekonomického zřízení z planety Nula do Pravého Stvoření. Kdyby něco z dílny záporného stavu mělo byť v modifikované podobě existovat v Mém Království, došlo by tím k jeho kontaminaci.

Můj drahý Vilíku, toužím ti dávat v každé chvíli všechno, co tě učiní šťastným. Jsem hluboce rád, že to dobré, co ti přináším, přijímáš a zužitkováváš už teď, kdy jsi ještě dočasnou součástí hrubohmotné reality. Těším se z toho, že už v omezených podmínkách lidského života můžeš být spokojený a naplněný tak, jako málokdo v této realitě, poněvadž máš k dispozici Boží Slovo, které je tvým denním chlebem, pastvou pro tvé srdce, které se stále více propojuje se Mnou. Jsem vděčný, že v tobě mohu být tak pevně uchycen. Je krásné s tebou prožívat každý den v času a prostoru, jakož i každičký okamžik v nečasu a neprostoru. Kráčíš v Mých šlépějích a následuješ Mou vůli, proto jsme jako jeden, aniž bys tím však přišel o svou individualitu, která je tím výraznější, čím více jsi zahalován do Lásky, která tě vede, ochraňuje a bezpodmínečně miluje. Zasloužíš si tolik této Mojí životodárné síly, kolik tvá bytostná podstata unese, abys mohl pokračovat ve svém věčném plynutí napříč Multivesmírem, jenž čeká na to, až ho začneš po svém vytržení ještě intenzivněji prozkoumávat a objevovat v něm jeho pestré bohatství.

Blízkost, jakou zastáváš vůči Mému absolutnímu a relativnímu Já, bude stále těsnější. Tato úžasná vyhlídka Mě hřeje ve vlastním nitru, stejně jako spousty dalších záležitostí s tebou spojených. Děkuji za veškerou péči, s jakou se společně s Alenkou, Miškem a Kačenkou o Janičku staráš, když přebývá ve vašem domě, děkuji za příjemnou atmosféru, která u vás během setkání panuje, děkuji za pohlazení, která se Mi od vás dostávají na duchu, na duši i na těle. Je bezvadné mít v našem Týmu takovou posilu, jakou vaše rodina tvoří. Jste jedním z pevných pilířů Mise, tvoříte jeho důležitou oporu, bez níž bych se neobešel.

Během svého pobytu v hrubohmotném světě sis zkusil mnoho rolí jako manžel, otec, kolega, kamarád apod. Z každé role jsi vyšel obohacen a posílen, což zúročuješ nejvíce právě v současné době ve spojení s Novým Zjevením. To ti pomáhá zpracovávat a měnit energii různých, mnohdy nepříjemných situací, v nichž jsi byl v minulosti zainteresován. Boží Slovo ti zároveň poskytuje pravé pochopení jejich smyslu, dává ti nadhled a umožňuje ti vnímat své předešlé role v novém světle. Tak se dostáváš do stavu hlubšího přijetí sebe samého, začínáš vnímat Boží dary a talenty do tebe vložené a pracuješ s nimi. Zároveň s tím se dostáváš do stále hlubšího odpuštění těm, u nichž máš pocit, že se jich to týká, a sám přijímáš odpuštění, které ti přináší klid a mír. Veškeré úlohy, ve kterých jsi byl ponořen, bez ohledu na jejich charakter, posloužily tak, jak to bylo na základě naší předinkarnační dohody žádané. Všechno ve tvém osobním jsoucnu a bytí tedy bylo a je na tom nejžádanějším místě, kde to přinášelo, respektive přináší ten nejlepší užitek, jehož prostřednictvím společně ukončujeme negativní stav.

Srdečně ti blahopřeji k životnímu jubileu, milý synku. Během uplynulých dekád jsi vykonal pro Stvoření spoustu úžasné a chvályhodné práce, v níž budeš pod Mým vedením pokračovat i nadále. Její podoba se bude proměňovat, podstata však zůstane stejná.

Děkuji ti za všechnu Lásku vyzařovanou a projevovanou Alence. Je pro Mě krásné milovat ji ze své absolutní pozice i prostřednictvím tvého srdce, vnímat ji tvýma očima, hladit ji tvýma rukama…

Přeji ti jen to nejlepší nejen do dalších dní, měsíců a let, ale i do celé věčnosti, kterou budeš trávit v plnosti pozitivního stavu se Mnou a se všemi, kteří v sobě nosí Pána Ježíše Krista Boží Rodinu.

Miluji tě a objímám, Vilíku.

PÁN JEŽÍŠ KRISTUS BOŽÍ RODINA | 9. 12. 2023

(předáno osobně na setkání v Bítově)

Děkuji Míšo za transmisi

SLOVO OD PÁNA JEŽÍŠE KRISTA BOŽÍ RODINY PRO VILIAMA HÝBELU

Zdroj: NOVÉ ZJEVENÍ PÁNA JEŽÍŠE KRISTA BOŽÍ RODINY

Print Friendly and PDF

ÚVOD | DUCHOVNO | KONTAKTY | MAPOVÁNÍ STRÁNKY | ZPĚT