SLOVO OD PÁNA JEŽÍŠE KRISTA BOŽÍ RODINY

13.7.2024

SLOVO OD PÁNA JEŽÍŠE KRISTA BOŽÍ RODINY PRO PÉŤU ŠPINARA

Milovaný Péťo,

je to už více než šedesát let, co dýcháš vzduch planety Nula. Během této doby jsi vykonal a stále vykonáváš spoustu významné práce pro celek, jejíž výsledky nezastarávají s postupujícím lineárním časem, nýbrž přetrvávají v nestárnoucí podobě, aby byly Multivesmíru ku prospěchu až do konce cyklu času. Jsi můj oddaný představitel, který se Mi krásně přibližuje a jenž ochotně snáší svůj těžký kříž. Ve správný okamžik bude sňat z tvých beder, abys mohl ve zcela nových podmínkách pokračovat v tom, pro co jsem tě stvořil a v čem jsi ponořen celým svým bytím. Jsi Mým zářivým sluncem, jehož paprsky rozehřívají srdce mnohých Božích dítek, které si po nezbytně nutnou dobu zvolily zažívat život v opozici vůči Mně. Pomáháš jim nalézat správnou cestu, vedoucí k nehynoucímu skotačení v nebeských světech Božího Království. Jsem ti za to hluboce vděčný, můj drahý synáčku. Každá bytost, které z čistého principu pomůžeš sejmout okovy zel a nepravd a povznést ji do Mé náruče, se významně spolupodílí na přibližování konce specifického experimentu Pseudotvůrců a Renegátů. Nebýt tvojí přítomnosti ve jsoucnu a bytí, Můj dokonalý plán by postrádal bezchybnost a smysluplnost. Kdyby jsou chyby a ty jsou u Mě naštěstí zcela vyloučeny, jako že se Pán Ježíš Kristus jmenuji. Jsi originálním, milovaným a svým věčným Rodičem přijímaným Světlem, jehož podstata je prodchnuta velkou duchovní vyspělostí, bezpodmínečnou Láskou ke Mně i k druhým, jakož i hlubokou moudrostí. O ni i další pozitivní atributy sebe samého se dělíš se všemi, kdo jsou s tebou provázáni a sdílí s tebou společnou energetickou vlnu.

Moje srdce plesá radostí při absolutním vhledu do budoucnosti, v níž vnímám a prožívám tvůj neutuchající duchovní růst, který běží na vysoké obrátky už nyní a jenž se bude odvíjet až na věky věků. Jak budeš kráčet stále vpřed, tvoje osobní dary a talenty se budou ve stále větší míře aktivovat, aktualizovat a modifikovat. Všechna nádhera do tebe vložená bude oblažovat stále hodnotněji naše milé Univerzum. Jsem rád, že jsi sjednotitelem rozděleného, utěšovatelem rozbouřeného, hojičem bolavého a oživovatelem původně mrtvého a nehybného. Všude, kam na jakékoliv úrovni vstoupíš, přinášíš čistou vodu, která ve spojení s duchovními semínky nechává v nitrech tvých duchovně připravených bratrů a sester vyrůstat pestrobarevným a voňavým loukám, jejichž země už není vyprahlá, nýbrž je poseta sametově hebkou vrstvou štěstí, nadhledu a povznesení. Jsem naplněn nadpozemsky úžasnými pocity, když vidím, jak se díky tobě zástupy sentientních entit spějících do limba neustále prodlužují, čímž se zkracuje doba, po kterou ještě bude mezi námi přítomen negativní stav. Za každou zachráněnou bytost ti náleží Moje pokorné poděkování, které je prostoupeno zároveň upřímnou úctou k tobě.

Každou setinu života jsi velmi přínosný, a to i ve chvílích, kdy zakoušíš typické lidské pocity, jako je například trudnomyslnost, rozmrzelost a marnost. I těmito pocity pomáháš naplňovat užitečnost existence zóny vymístění a zasluhuješ se o důkladné poučení Multivesmíru o povaze života, jenž nepramení z Mojí Lásky. Je tedy více než jasné, že navzdory bídným rozpoložením, které v různé míře občas manifestuješ, má všechno, co je s tvým životem spojené, jakož i tento život samotný, veliký a neotřesitelný význam.

Patříš mezi okruh Mých nejbližších reprezentantů, jsi tím, s kým Mi je při každém setkání příjemně, a vím, že se na tebe mohu vždy spolehnout. Ať uděláš cokoliv, vždycky tě budu milovat více než si kdy dovedeš představit. Co více si mohu od tebe přát, když čteš a praktikuješ Nové Zjevení, děláš dobré jméno Mému pozitivnímu stavu, jsi v mnohém příkladem pro ostatní a stojíš jako vědomý vykonavatel Boží vůle pevně po Mém boku na všech třech úrovních? Jsi důležitým harmonizujícím prvkem v obraze, jenž všichni tvoříte a jemuž dávám vše-přesahující rám. Nikdy se nestane, že bys z tohoto díla vypadl, protože jsi toužil být součástí onoho do věčnosti pokračujícího grandiózního příběhu, který obohacuješ svou milou, přátelskou a přívětivou personou.

Děkuji ti za to, že jsi svolil vstoupit společně s Danuškou – tvojí sladkou ženuškou – do role, v jejímž rámci jste po tři roky poskytovali Mému hmotnému Já střechu nad hlavou, a to nejenom tu hmotnou, ale i duchovní, jejíž krytina byla utkána z vaší čisté Lásky, vroucné přízně a blyštivého přátelství. Toto vše a mnohem více, co mezi námi je, s Mým fyzickým odstěhováním z vašeho domu pochopitelně nezaniklo, ale roste tak, jak rostete i vy samotní. Z duchovního pohledu se od vás ve skutečnosti odstěhovat nikdy nemohu, neboť jsem integrální součástí vašich podstat, ve kterých se cítím pohodlně a spokojeně. Děkuji vám za to, že Mě zvete do vašich niterných příbytků, jež nechátrají, ale mají se stále „k světu“, protože jsem v nich pevně uchycen. Tak, jak jste se starali vy o Mně, Já se zase jiným způsobem postarám ve všech potřebných záležitostech vašeho bytí o vás, abyste mohli úspěšně pokračovat ve svém poslání a dokráčet tam, kde máte být v okamžiku, kdy se naplní vaše poslání v hrubohmotných tělech na planetě Nula. Ve skutečnosti pečuji o každého, kdo žije ve Mně, nachází se v Pravdě a je schopný a ochotný milovat, soucítit a odpouštět – tedy být jako Já. Mnozí to už dokázali, jiní to teprve dokážou, až u nich nastane ten správný moment, bod jejich velkého osobního obratu.

Jsem rád, Péťo, že jsi jeden z těch, kdo jsou Mi už nyní podobní a kteří jsou oporou Nové a Nejnovější Boží Přirozenosti. Je i tvojí zásluhou, že povědomí o Mojí pravé podstatě expanduje jako osvěžující multivitamín do všech zákoutí Multivesmíru. Každá tebou i ostatními představiteli osvojená, zvnitřněná a v praxi aplikovaná idea Mého Slova je velkým vítězstvím pro pozitivní stav, kam tě se srdcem na dlani zvu společně se všemi lidmi dobré vůle, kteří jsou ochotni Mě přijmout za věčného Tatínka a věčnou Maminku a milovat na bázi čistých a dobrých úmyslů, kterých jsi plný.

Během pobytu na Nule sis vyzkoušel rozličné role, obnášející mnoho útrap. Z nich jsi ale vždy úspěšně vybruslil, abys mohl pokračovat ve své progresi a stát se i na fyzické úrovni členem naší Mise, v níž máš platnou legitimaci až do konce cyklu času, kdy Tým Boží Rodiny ve známé podobě splní svůj účel a každý pak ode Mě přijme zcela jiné pověření. Na tvou cestu tímto světem pohlížím jako na velmi úspěšnou, neboť i v nejvypjatějších chvílích jsi nepodlehl tlaku negativního stavu, který si přál tvůj předčasný odchod, nebo tě alespoň psychicky zlomit. I tehdy, když jsi Mě v rámci svého žití ve hmotě ještě neznal, jsem byl s tebou a držel nad tebou ochrannou ruku, neboť bych nedopustil, abys zakusil neblahý osud. Všechno bylo dáno již dopředu a nemohlo to skončit jinak nežli tak, že ses nakonec ocitl v milující náruči Bohyně, v níž se hřeješ v duchovní a duševní rovině již od doby, co tvá sebeuvědomělá jiskra spatřila úsvit sebe samé.

Ty nejnáročnější etapy osobního dějství máš už nadobro za sebou a pokud se čas od času vyskytne nějaká překážka, víš, že Mě máš na své straně, abych ti pomohl zacelit utržené rány nejen na těle. A tak kráčíš nepokořen po své stezce vpřed, směřujíc do láskyplné věčnosti, která v každém dalším kroku, jenž učiníš, nabírá stále jasnějších kontur. Je Mi radostí, že mohu být tvým kompasem, ukazatelem správného směru, laskavým Rodičem, který tě vždy ochotně vyslechne, maximálně pochopí, pohladí a dodá ti energii, které mám doslova na rozdávání. Sdílení Sebe Samé/ho s vámi je pro Mě to nejkrásnější, co mohu jako nikým a ničím nestvořená bytost společně s vaší opětovanou Láskou prožívat.

Přeji ti jen to nejlepší a těším se na další spolupráci, která nás čeká. Bude obnášet mnohé, jen ne to náročné, co je nezbytné podstupovat při výšlapu na vysokou duchovní horu, z jejíhož vrcholu se vymrštíte do Mého Království, říše hojnosti, klidu a míru.

Děkuji ti za to, že jsi, Můj drahý synáčku.

Miluji tě a objímám.

Pán Ježíš Kristus Boží Rodina

Předáno osobně na setkání 13. 7. 2024

Děkuji Míšo za transmisi

SLOVO OD PÁNA JEŽÍŠE KRISTA BOŽÍ RODINY PRO PÉŤU ŠPINARA

Zdroj: NOVÉ ZJEVENÍ PÁNA JEŽÍŠE KRISTA BOŽÍ RODINY

Print Friendly and PDF

ÚVOD | DUCHOVNO | KONTAKTY | MAPOVÁNÍ STRÁNKY | ZPĚT