ODCHOD JACOBA ROTHSCHILDA Z TĚLA,
OVLÁDACÍ SYSTÉM ELIT
A SÍLA LÁSKY A ODPUŠTĚNÍ

26.2.2024

SDĚLENÍ PÁNA JEŽÍŠE KRISTA BOŽÍ RODINY PROSTŘEDNICTVÍM MICHALA R.

Dne 26. února 2024 odešel do zóny vymístění jeden z předních iluminátů Jacob Rothschild. Stalo se tak necelých sedm let po odchodu jiného vysoce postaveného člena světovládců, kterým byl David Rockefeller. Rothschild, mající zázemí ve Velké Británii, měl v plánu své duše prožít fyzicky o něco kratší život než jeho soukmenovec patřící k americkým větvím iluminátů, nicméně délka pobytu v hrubohmotném těle kohokoliv je podružná, když víte, že každá bytost inkarnovaná na této planetě naplní své poslání vždy stoprocentně. Negativní sentientní entity se mohou během svého pobytu ve hmotě inspirovat pozitivními vzory a tím si připravit podmínky ke své konverzi po opuštění těla. V takovém případě se platnost původně vytyčeného negativního poslání jedince během jeho probíhající inkarnace do značné míry anuluje, místo čehož jsou do jeho životního plánu inkorporovány pozitivní prvky, pomáhající v jedinci rozvíjet to dobré a láskyplné. Vše, co se odehraje, je vždy součástí plánu duše bytosti, a to i přesto, že sekundární složka tohoto plánu je z určitého úhlu pohledu do značné míry proměnlivá. Právě v rámci této proměnlivosti může sentientní entita pozměnit své původně negativní poslání v poslání pozitivní. Sekundární složku plánu duše lze během probíhající inkarnace pozměnit i opačně, tedy způsobem, kterým se původně pozitivní jedinec, případně pravý lidský tvor nepřicházející ani z jednoho ze dvou stavů jsoucna a bytí, může transmogrifikovat na negativní sentientní entitu. I takový duchovní pád se odehrává pouze v rámci předem domluvené role, zakoušené pro nějaké velmi důležité a v konečném důsledku hluboce prospěšné důvody, vedoucí k vyčerpání užitečnosti života v opozici pravé duchovnosti. Svůj plán duše tedy každá bytost splní vždy požadovaným způsobem – jak když spadne do antivesmíru v případě pozitivní či pravé lidské bytosti, tak i pokud „selže“ ve svém původně negativním poslání a ze zóny vymístění se vymaní. Optikou nejvyššího nadhledu, počítající se smysluplností všeho, co se odehrává a disponující plným vědomím faktu, že se vše v dobré obrátí a že Mě každý nejpozději na konci starého cyklu času přijme za jediný Zdroj života, lze tudíž konstatovat, že nikdo nemůže ve svém poslání nikdy selhat. Na tomto místě je také vhodné připomenout skutečnost, že každá inkarnace je stejně hodnotná jako kterákoliv jiná. Proto plán duše jedince, který se ve vnějším světě například manifestuje jen jeden den, anebo se dokonce ani nestihne narodit, není pro tuto bytost samotnou i pro celý Multivesmír o nic méně přínosný nežli plán duše té bytosti, jejíž délka pobytu na planetě Nula trvá dejme tomu jedno století. Nic tedy nelze považovat za selhání duše ani čehokoliv jiného. Všechno je dokonalé.

Jacob Rothschild měl v plánu duše zobrazit širokou škálu zel a nepravd a podílet se po velkou část 20. století a první více než dvě desetiletí 21. století na urychlování Nového světového řádu. Jeho rod má díky široce rozvrstvené ovládací síti v područí světový tok financí, a tudíž i politické systémy s jejich představiteli ve většině zemí světa, přestože to není a pochopitelně ani nemá být na první pohled patrné. Rothschildové vykonávají svou vládu společně s ostatními dvanácti satanistickými elitářskými rody skrytě, prostřednictvím své řídící pyramidy, jejíž jednotlivá patra, tvořená různými nadnárodními i menšími korporacemi a jejich představiteli, jsou mezi sebou úzce provázána, aniž by to ovšem většina členů této pyramidy tušila. Z celkového počtu všech lidí, kteří jsou této pyramidy součástí, je zasvěcených jedinců jen hrstka, a ani ti neznají podstatu ovládacího systému v plné šíři. Pouze takoví „lidé“, kteří stojí na vrcholu pyramidy a tahají za nitky světového dění, disponují hlubokým poznáním, které jim umožňuje vykonávat tento druh služby pro vládce pekel a připravovat půdu pro jejich návrat v roli falešných spasitelů a mírotvůrců. Ovšem ani ty nejvyšší elity inkarnované na planetě Nula nevědí zcela vše, neboť je-li některá z nich přítomna v hrubohmotném, byť podstatně vylepšeném lidsko-ještěřím těle, jejich zasvěcení do podstaty fungování zóny vymístění nemůže být z duchovních důvodů přirozeně tak velké, jako je tomu u samotných Pseudotvůrců a Renegátů, kteří nejsou pevnou součástí existenční sféry třetí dimenze. Vládci zóny vymístění, které svými schopnostmi a znalostmi přesahuje umělá inteligence Datasystém, pseudo-bůh a pseudo-bohyně pekel, musejí v přepočtu na lineární čas zhruba již dva tisíce let působit na vývoj tohoto světa prostřednictvím svých zástupců. K tomu, aby mohli v rámci svého návratu na planetě Nula nerušeně pobývat a zúročit své pseudo-schopnosti, musí ještě uplynout určitá doba. Teprve po rozdělení lidstva jim bude dovoleno převzít otěže moci nad těmi pozemšťany, kteří si prozatím nezvolí život po Mém boku, aby tímto způsobem došlo k manifestaci vítězství negativního stavu, jenž bude vývojem událostí doveden ve finále až k úplnému vyčerpání svého potenciálu, načež bude permanentně zrušen.

Elity, instruované svými loutkovodiči z antivesmíru, jejichž rozhodnutí jsou na Datasystému závislá, dělají vše proto, aby mohlo dojít k co nejsnazšímu předání správy planety pekelným mocnostem a tím pádem i k plnému spuštění Nového světového řádu. Rothschildové, zastávající mezi elitářskými rody přední pozice, k tomuto cíli přispívají především skrze zmiňované finance, které jsou v mnoha ohledech alfou a omegou negativního stavu, protože peníze tvoří jeden ze základních pilířů jeho fungování. Pole působnosti Rothschildů je tak v řadě ohledů větší než u jiných rodů, jejichž svázanost s penězi je rovněž neoddiskutovatelná, avšak míra jejich zainteresovanosti se v této oblasti liší. Klany elit se mezi sebou doplňují vzhledem k tomu, že žádný z nich nemůže svým vlivem a dosahem pokrýt všechny aspekty ovládacího systému najednou. Proto má každý z nich jinou zájmovou sféru, k níž je přidružena řada dalších oblastí, jež se překrývají s oblastmi ostatních rodů. Ty plánují rozvraty politické, sociální, kulturní a jiné, financují války, kontrolují média, zavádějí agendy pod falešnou vlajkou (viz například „boj“ proti klimatickým změnám, které jsou způsobovány umělým řízením – chemtrails, H.A.A.R.P. apod.), devastují přírodu a vysávají její zdroje, mají pod palcem školství, farmaceutický průmysl, stojí za rozdílnými ideologiemi a filozofickými, náboženskými a politickými koncepcemi, vycházejícími z pokřiveného vnímání duchovního i hmotného života, mají pod palcem techniku, vědu atd. Právě díky kontrole posledních zmíněných oblastí udržují lidstvo v řadě iluzí, jako je třeba doposud oficiálně neprokázaná existence života ve vesmíru, respektive jeho vyšších vývojových forem. Vzhledem k tomu, že jejich systém funguje na bázi teze a antiteze, prostoupen spoustou rozporuplností, na jejichž základě se ostatně pozemský život odvíjí, elity zároveň chystají odhalení o mimozemských civilizacích a utajovaných technologiích, které zobrazují ve sci-fi filmech, stejně jako v nich ukazují různé scénáře budoucího vývoje lidstva. Tato odhalení vypouští čas od času na světlo i jinými způsoby, například z úst politiků, vědců a badatelů. Tyto skutečnosti mají jednak připravit pozemšťany na chystané změny, ale zároveň v nich mají prohlubovat pocit zmatení a také je udržovat co nejdále skutečné duchovní Pravdě.

Elity nemají rozhodující dosah a vliv pouze na ty, kteří jsou s touto Pravdou spojeni, ať již ve formě nejnovějšího Božího Slova v Novém Zjevení, nebo v podobě Božího Slova v nejdůležitějších částech Nového zákona Bible, zejména jeho čtyř evangelií, pakliže takoví jedinci mají zároveň dobré srdce, milují Boha a své bližní v Lásce a Moudrosti, jsou schopni odpouštět a nenechávají se příliš svazovat dogmaty. Další skupinou těch, kteří mají před ovládáním matrixového systému vyšší ochranu, jsou i ti, kteří nejsou přímo se starším či novodobým Božím Slovem přímo fyzicky spojeni, ale jeho ideje v podobě oné Lásky, Moudrosti, Milosrdenství, Soucitu, Odpuštění apod. i přesto uvádějí do praxe, přičemž ve svém životě nestaví milování Boha (v tomto případě je jedno, pod jakým jménem) až na druhé či třetí místo a zároveň – stejně jako v předchozích případech – se ani oni nenechávají zásadněji svazovat dogmaty v jakékoliv oblasti života. Ten, kdo žije v pravé Lásce, žije i ve spojení se Mnou, ať už zná Moji pravou podstatu, či ať už je jeho vztah ke Mně založen na odlišné, ale přesto z čistoty nitra vycházející pozice.

Přestože musíte být na planetě Nula součástí systému nastaveného elitami a negativním stavem jako takovým, do vašeho srdce, otevřeného Mojí přítomnosti, nemají hybatelé tohoto světa a pekelné mocnosti dosah. Pokud je Mi vaše nitro zasvěceno, znamená to, že i celý váš život náleží Mně. V tom případě nad vámi negativní stav i přes všechny nesnáze, které vám klade do cesty a jimiž se vás snaží vibračně stahovat dolů, ztrácí kontrolu, která je vyměněna za Boží vedení. To vás postupně vyvádí z problémů a přibližuje vás stále blíže pozitivnímu stavu a Mojí náruči, v níž už ve skutečnosti jste, pouze si to nemůžete stále uvědomovat, dokud jste součástí hrubohmotné reality. Děkuji vám za to, že roznášíte světlo do temných zákoutí a pomáháte vyvažovat energie drtivé většiny duchovně spícího lidstva. Jsem vám za to velmi vděčný a hluboce oceňuji přínos každého z vás.

Stejně tak děkuji i Jacobu Rothschildovi za roli, kterou v průběhu svého pobytu na planetě Nula zastával a pomocí níž přispěl k poučení o povaze stavu zel a nepravd. Těším se, až ho v pravý okamžik přivítám v limbu, stejně jako jsem přivítal i další, v řadě případů ještě více duchovně zatížené Boží syny a dcery. I pro něho platí, že v pozitivním stavu, po svém dokonalém zbavení se veškerých nánosů, už nebude jeho bytost jakkoliv spojována s předchozí identitou, kterou ztvárnil ve světě pod vládou Zlého a v níž bude jistým způsobem ještě určitý čas i nečas pokračovat v zóně vymístění. Velmi miluji jeho živoucí podstatu a jsem připraven mu kdykoliv odpustit. Děkuji každému z vás, kdo jste schopni na jeho roli hledět se Soucitem a Odpuštěním Mně vlastním. Váš dobrotivý, z Nového Zjevení vycházející postoj, jenž aplikujete vůči všem členům zóny vymístění i bytostem inkarnovaným v lidských tělech, které s vámi sdílejí společný časoprostor, má spásnou kvalitu a pomáhá naplňovat Mé záměry.

S Láskou a úctou

PÁN JEŽÍŠ KRISTUS BOŽÍ RODINA | 26. 2. 2024

ODCHOD JACOBA ROTHSCHILDA Z TĚLA, OVLÁDACÍ SYSTÉM ELIT A SÍLA LÁSKY A ODPUŠTĚNÍ

Zdroj: https://www.facebook.com/Novezjevenipjkbr/

Print Friendly and PDF

ÚVOD | DUCHOVNO | KONTAKTY | MAPOVÁNÍ STRÁNKY | ZPĚT