ZVEŘEJNĚNÍ PÍSNĚ „VOJDI DO SEBA“

24.12.2023

SDĚLENÍ PŘEDSTAVITELŮ PÁNA JEŽÍŠE KRISTA BOŽÍ RODINY PROSTŘEDNICTVÍM MICHALA R.

Děkuji Míšo, Lukášku a Verunko

Lidé jsou v tomto světě často vázáni na hmotu, čímž se vzdalují svým pravým podstatám. Jejich nitro je přehlušeno hlavou, cit je nahrazen chtíčem, upřímnost je vystřídána přetvářkou, hloubka různých prožitků ustupuje povrchnosti. Takoví jedinci nedokáží naslouchat hlasu své intuice, ve které sídlí pravý Zdroj Života. Místo toho, aby se jím nechali vést, odevzdávají své bytí do rukou různých autorit, řídících společnost pomocí sofistikovaných ovládacích programů. V ruchu vnějších záležitostí zaniká Pravda o běhu tohoto světa a mnoha dalších záležitostech, vytrácejí se pozitivní hodnoty, vypouští se obsah a namísto toho zůstává jen prázdná forma člověka, s níž mohou mocní lépe manipulovat. Kdo se dokáže oprostit od přízemností a svou pozornost přesune z vnějšku do svého nitra, nalézá své opravdové Já a setkává se s bezpodmínečnou Láskou, která napájí úplně každého, avšak prozatím jen málo obyvatel této planety si je tohoto faktu vědomo.

Kdokoliv se pohrouží s čistým a dobrým úmyslem do sebe v touze nalézt svého Stvořitele a svoji duši, je schopen začít vnímat boží krásu. Ta naplňuje každého, ovšem jen ten, kdo vpluje do svého srdce, ji může pociťovat v ryzí podobě, a to jak ve svém duchovním středu, tak v niterných podstatách ostatních. S touto optikou pak může opravdovou, nikoliv jen zdánlivou krásu vidět také ve všem milém, laskavém, láskyplném a oku lahodícím, co se nachází „tam venku“. Nastavení duše totiž ovlivňuje i způsob vnímání dějů a projevů uskutečňujících se ve hmotné realitě. Člověk se začíná radovat z maličkostí, zřetelněji vnímá působení dokonalého božího plánu ve svém osobním životě, spatřuje to, čeho si nemohl všimnout předtím. Co je důležité, je očím neviditelné. Správně vidíme jen srdcem. Avšak když srdce začne správně fungovat a rozzáří své světlo, i oči získávají svobodu. V napojení na nitro jsou z nich sňaty klapky, které jim bránily ve správném vnímání okolního světa a lidí v něm.

Člověk žijící v jednotě s bezpodmínečnou Láskou a Pravdou je schopen udržovat se v častějším nadhledu. Uvědomuje si, že všechny příjemné i nepříjemné zkušenosti mají svůj účel, ostatně jako všechno, co se odehrává na této planetě i kdekoliv ve Stvoření. Protože chápe pomíjivou podstatu zla, je si oprávněně jistý, že bezpodmínečná Láska by nenechala nikoho trpět navěky.

Každý bude dříve či později vyveden do boží náruče a začlení se zpět do pozitivního stavu bytí. To, že se tak stane, je dáno prvopočáteční dohodou, učiněnou mezi Pánem Ježíšem Kristem a každou bytostí, která se rozhodla poznat život v temných vesmírech, daleko od světla, na území, kde se nedodržují pravé duchovní zákony. Smlouva byla ustanovena před započetím experimentu, tedy ještě dříve, než začal být materiál z Pravého Stvoření zainteresovanými aktéry stahován do temných sfér zóny vymístění, kde byl po tomto ukradnutí znetvořen a přetvořen v negativní stavební prvky. Tak byla založena pekla s omezeným trváním.

Dohoda mezi věčným Rodičem a Jeho/Jejími dětmi vtiskla do nitra každého jedince nejen naději, nýbrž jistotu. Ta jistota spočívá v tom, že po odehrání všeho, co chtěl každý účastník tohoto divadla poznat, bude ze své role vysvobozen a navrácen ke své skutečné, ničím nezatížené podstatě.

Než temné vesmíry vznikly, dávno před započetím příběhu lidských dějin se všichni dohodli, že budou spasení. Nikdo si nepřál, aby tomu bylo jinak. Je tedy zajištěno, že každý dokráčí zpátky Domů. Dokonalý boží plán se o to postará u každého ve správný čas.

O tom je i tato píseň, která je poslední skladbou zařazenou do našeho minialba, které jsme nazvali „Tam kde slnko nezapadá“. KDO JSME? Jsme česko-slovenská hudební kapela tvořící pro potěchu srdce. Smyslem našich písniček je šířit Lásku a Pravdu do niter posluchačů naladěných na stejnou energetickou vlnu, tedy zprostředkovat jim základní informace z knih Nového Zjevení Pána Ježíše Krista, které jsou klíčem k ukončení všeho zla. Skrze uměleckou tvorbu toužíme přispět k tomu, aby naši posluchači mohli snáze objevit nebo posílit vlastní spojení s pravým Zdrojem života a těm, kteří bloudí v temnotách, poskytnout zpáteční lístek pro uskutečnění cesty z pekel do nebe, do světla pozitivních světů. Písně si nahráváme sami, v domácím studiu, s nástroji, technikou a schopnostmi, které máme momentálně k dispozici. Při tvorbě nám záleží především na čistém úmyslu, posloucháme hlas intuice a zakládáme si na vnitřní, nikoli vnější dokonalosti.

Jsme Zpáteční Lístek a děkujeme za to, že jste cílem naší Lásky.
---
Speciální host: Jana Kyslíková
Text: Lukáš Šoka
Zpěv: Jana Kyslíková, Lukáš Šoka, Veronika Chorvatovičová, Michal Roj
Hudba: Lukáš Šoka, Veronika Chorvatovičová, Michal Roj
Video: Lukáš Šoka, Veronika Chorvatovičová, Michal Roj, Marcela Muchová, Roman Vanžura

Místo nahrání písně:
Siladice / (Slovensko)

Lokality natáčení videoklipu:
Siladice, Leopoldov / (Slovensko)
Plzeň, Moutnice / (Česká republika)
Londýn / (Spojené království)
+ záběry z internetu
© Zpáteční Lístek, 2023

VOJDI DO SEBA



© Zpáteční Lístek, 2023

Zdroj: Michal Rafael

Print Friendly and PDF

ÚVOD | DUCHOVNO | KONTAKTY | MAPOVÁNÍ STRÁNKY | ZPĚT