ZPÁTEČNÍ LÍSTEK - TAM KDE SLNKO NEZAPADÁ (minialbum)

25.12.2023

SDĚLENÍ PŘEDSTAVITELŮ PÁNA JEŽÍŠE KRISTA BOŽÍ RODINY PROSTŘEDNICTVÍM MICHALA R.

„Tam kde slnko nezapadá“ je minialbum (EP) hudební skupiny Zpáteční Lístek. Obsahuje čtyři položky nahrané v průběhu roku 2023 a jednu bonusovou nahrávku z roku 2022, jež byla v podobě remaku již existující skladby vůbec první písničkou, která vznikla vzájemnou spoluprací Lukáše, Veroniky a Michala. Po nějakém čase nechali vzniknout dalším skladbám a volným způsobem tak navázali na to, co Lukáš s Veronikou zveřejnili již v předcházejícím období let 2020 až 2021. V něm se vyjímají především písně „S Tebou“ a „Básne“, které jsou s dalšími kousky součástí YouTube kanálu Zpátečního Lístku.

EP „Tam kde slnko nezapadá“ provází silný motiv světla, které je hojně ztvárněno nejen ve videoklipech, jeho esence zřetelně prolíná i samotnými texty nahrávek. Nejen na světle, ale i na lásce, víře, důvěře, jistotě, svobodě, radosti, potěšení, povznesení a na mnohém dalším, co vychází z podstaty dobra, je založeno toto minialbum a vůbec i celkový charakter tvorby Zpátečního Lístku.

Kde je vlastně to místo, kde „slnko nezapadá“? Je v srdci každé duše, kterou naplňuje boží přítomnost. Toto místo existuje také ve vyšších úrovních bytí, jež někdo nazývá „nebe“, my ho nazýváme „pozitivní stav“. Ten je vyplněný pestrobarevnými, nekonečně rozmanitými vesmíry, galaxiemi, hvězdami, planetami a bytostmi na nich žijícími. Právě o pozitivním stavu a návratu do jeho překrásných sfér jsou písně, které se Vám, vážení a milí posluchači, dávají k dispozici.

Přejeme Vám příjemný poslech, přátelé!

TAM KDE SLNKO NEZAPADÁ - PLAYLIST

ZPÁTEČNÍ LÍSTEK - TAM KDE SLNKO NEZAPADÁ (minialbum)

Zdroj: Michal Rafael

Print Friendly and PDF

ÚVOD | DUCHOVNO | KONTAKTY | MAPOVÁNÍ STRÁNKY | ZPĚT