SLOVO OD PÁNA JEŽÍŠE KRISTA BOŽÍ RODINY

12.12.2023

SLOVO OD PÁNA JEŽÍŠE KRISTA BOŽÍ RODINY PRO VLADIMÍRA ZÁRUBU

Milovaný Vládíku,

můj milý synku z chladného severu, Já, Pán Ježíš Kristus Boží Rodina ti děkuji za to, že ses rozhodl být součástí tohoto velkolepého příběhu v rámci naší Mise. Jako každý, kdo ze svobodné vůle chtěl přispět k ukončení negativního stavu prostřednictvím vědomého sepjetí se Mnou, máš i ty v našem Týmu své nezastupitelné místo. Svou úlohu zastáváš svědomitě prostřednictvím duchovní práce na sobě, která je v posledním období stále citelnější a viditelnější, neboť pod vedením z nitra efektivněji zpracováváš své zátěže a stará nastavení. Nebylo by tomu tak, kdybys nepracoval na rozpouštění svého ega, o němž jsi byl přesvědčen, že ho nemáš už několik let. Každý, kdo je v hrubohmotném těle, vliv ega pociťuje a pokud přijímá Nové Zjevení, dostává se mu možnosti jeho působení postupně snižovat. Dokud je však duše spojena s vnější myslí zfabrikovanou Pseudotvůrci, nikdo se zakoušení vlivu ega zcela nevyhne, jinak by ani nebyl schopen na této planetě fungovat. Tím, že vstupuješ do stále větší pokory a nesnažíš se tlačit úlohy ve svém životě tzv. „na sílu“, dostáváš se stále znatelněji do středu svého nitra, s jehož vzrůstajícím zapojením dokážeš působit na druhé a přistupovat srdečněji i sám k sobě. Tím se zlepšuje funkčnost tvé intuice, která už není tak utlačována představami vycházejícími z tvé hlavy, díky čemuž se tvé duchovní srdce otevírá přílivu Mojí přítomnosti, vůle, ochrany a podpory. Tak jsi schopen plnit plán své duše ve stále větší shodě s principy pozitivního stavu a působíš jako někdo, kdo je Mému absolutnímu, a tedy i dočasně relativnímu Božství každým dnem bližší. Oceňuji tvou snahu uvědomovat si své problémy a nedostatky, čímž tě prostupuje vzrůstající míra aspektů upřímnosti a opravdovosti. Stáváš se tak více sám sebou, protože dokážeš lépe odlišit, co je tvé, a co je pouze přidruženou složkou tvého věčného Já, které se tím pádem nemusí s těmito zátěžemi ztotožňovat a namísto toho je vystavuje Mému světlu. Tak se jedna záležitost za druhou projasňuje a odchází pryč, aby mohla být v Božích rukou již definitivně dočištěna a její elementy tak mohly být použity k dalšímu tvůrčímu úsilí. Jsem ti vděčný za pomoc, kterou na mnoha úrovních zprostředkováváš našemu krásnému Stvoření. To se stává stále příjemnějším místem k životu v souvislosti s tím, jak upadá moc neustále se vyprazdňující zóny vymístění. Multivesmír zdobí rostoucí počty šťastných tváří a ty jsi jednou z nich.

I přes náročnost pobytu na planetě Nula máš k této radosti důvod, jelikož jsi Mne našel i na fyzické úrovni. A já tuto radost s tebou sdílím beze všech pochyb. Všechny pozitivní emoce, jež z tebe vycházejí, jsou pro Mne obohacujícím darem, inspirací pro další tvoření, něčím velmi hodnotným a přínosným, co je k užitku i dalším sentientním entitám. Nejen emoce, ale i další aspekty tvé osobní energie, která tě naplňuje a jejímž prostřednictvím působíš na ostatní, jsou povznášející a posouvající členy jsoucna a bytí vpřed. I oni jsou pro tebe obohacením a Já jsem moc rád, že si přítomnost spřízněných přátel z různých dimenzí ve své blízkosti uvědomuješ. Tvůj duch a tvá duše s nimi čile interaguje. Společně roznášíte Pravdu a Lásku tam, kde je to potřebné. Temnota z pekel postupně odchází a jedna oblast antivesmíru za druhou se uzavírá. Ve svém poslání nikdy nemůžeš selhat, když máš na své straně nejlepšího Přítele a věčného Rodiče, v jehož šlépějích kráčíš tak, abys mohl zužitkovat to dobré, čím jsem tě obdaroval.

Děkuji ti za to, že hrdě neseš jeden z praporů Mise Boží Rodiny a seznamuješ s ní i na fyzické úrovni hledající jedince. K tomu ti slouží zejména internetová síť, v jejíchž vodách umíš plavat, a tak můžeš tuto schopnost využívat k bohulibým účelům. Těším se z tvé snahy zdokonalovat webové stránky naplněné Božím Slovem a z tvého zájmu vymýšlet různé inovace. Po překotném vývoji víš, že méně znamená mnohdy více, proto už se neženeš za množstvím, tedy kvantitou, ale soustředíš se na kvalitu. Obracíš se při tom stále víc do hlubších struktur vlastního nitra. Nejsi už zaměřen na to, co je vně, nýbrž nalézáš odpovědi v klidném rozpoložení uvnitř sebe samého, kde jsem přítomen Já, tvůj milovaný Bůh, tvá milovaná Bohyně v jedné osobě. Tak se mimo jiné stáváš účinným prostředkem pro konverzi tvých bratrů a sester, Mých synů a dcer, kteří v tobě nalézají ochotného představitele Pána Ježíše Krista, jemuž mohou důvěřovat a na něhož se mohou spolehnout. Vědí, že ty a mnozí další souputníci sdružení v našem Týmu máte v sobě ukotvený Zdroj pravého života, který nevyrve žádná pekelná síla. Temnota je pouze nedostatek světla, a ty jsi jedním z jeho originálních nositelů. Jsi nespalující pochodní, neoslňujícím majákem, nerezavějícím mostem mezi pekly a limbem, multidimenzionální bytostí, jejíž laskavost se rozlévá do široširých končin (pseudo)jsoucna a (pseudo)bytí.

Jak víš, vždy jsem byl s tebou. Bylo tomu tak od prvního okamžiku tvého duchovního narození a bude tomu tak na věčné časy. Pouze po přechodnou dobu svého věčného života jsi nedisponoval pravým poznáním. To se ale změnilo tehdy, když k tomu nastaly vhodné okolnosti. Co jsi nosil ve svém srdci odjakživa, se začalo po přijetí Nového Zjevení na hmotné úrovni náramně rozvíjet, a tak jsi začal podstupovat kvantové skoky. Rozšířil jsi své vědomí, prohloubil jsi svou víru a důvěru, objevil jsi v sobě tvůrčí potenciál, povznesl ses nad svou minulost, pro dobrou věc jsi zužitkoval své dosavadní zkušenosti, přičemž nastavení, která neladila s bezpodmínečnou Láskou, jsi odvrhl. V tomto procesu pokračuješ logicky i nadále, poněvadž kdyby ustal, znamenalo by to přinejmenším duchovní stagnaci, potažmo regresi. Jsi sebeuvědomělou jednotkou, která chápe, že není více ani méně než ti druzí, tedy bytostí nepovyšující se nad své bližní, ale ani nemající tendenci před nimi vystupovat v podřízeném postavení. Díky dosaženým posunům ti dokonce už nejsou nepříjemní ani ti, kteří jedí maso, nemají tvé návyky a nesdílejí s tebou stejný systém hodnot. Pochopil jsi, že člověka nešpiní to, co mu vchází do úst, ale to, co mu z úst (tj. srdce) vychází. Naučil ses respektovat individualitu toho druhého, jeho jedinečný projev a originální vyjádření. Začal jsi Mě milovat v ostatních lidech, ať jsou takoví či makoví, protože máš v sobě poznání, že všichni jsou v jádru Mými dětmi, láskyplnými, hodnými, milými a zářivými. Pouze se u každého liší čas, kdy tyto pozitivní charakteristiky vykrystalizují.

Od doby, kdy jsi přišel z hlediska hmatatelné reality do Týmu, jsi učinil velký pokrok, a nyní se ti dává možnost v něm pokračovat. Jak víš, budeš mít vždy vše potřebné pro zvládnutí dalších bodů překročení, když Mé hřejivé kotvě dovolíš, aby tvořila s tvým srdcem jednotu. Já o tobě samozřejmě nepochybuji. Vím, že své angažmá ve společné Misi bereš jako nanejvýš smysluplnou náplň života. A protože tomu tak je, je ti přidáváno ve všech potřebných ohledech. Díky tomu se z tvého spění do pozitivního stavu stává jeden z úžasných příběhů hodných následování. Svým příspěvkem na ukončování zel a nepravd píšeš kapitoly jakési osobní knihy, ve které je radost číst.

Přeji ti jenom to dobré, synáčku, hlavně pokračující trpělivost, rozvahu, nadhled a vyrovnanost. Všechny tyto vlastnosti již máš a s tím, jak se Mi přibližuješ, se nadále posilují. Pomáhají ti lépe zvládat každodenní situace. Negativnímu stavu se nikdy nepodaří rozhodit tě tak, jak by si přál. Jsi odevzdaný Mojí věci, a Já ti děkuji za to, že ses pro něco takového na základě svobodné volby rozhodl.

Miluji tě a objímám.

PÁN JEŽÍŠ KRISTUS BOŽÍ RODINA | 9. 12. 2023

Děkuji Míšo za transmisi

předáno osobně 9. 12. 2023

Zdroj: https://www.facebook.com/Novezjevenipjkbr/

SLOVO OD PÁNA JEŽÍŠE KRISTA BOŽÍ RODINY PRO VLADIMÍRA ZÁRUBU


Print Friendly and PDF

ÚVOD | DUCHOVNO | KONTAKTY | MAPOVÁNÍ STRÁNKY | ZPĚT