KORONAVIRY A NWO

17.3.2020

SDĚLENÍ PÁNA JEŽÍŠE KRISTA BOŽÍ RODINY PROSTŘEDNICTVÍM MICHALA R.

Milovaní představitelé, spolupracovníci a přátelé Boží rodiny,

V posledních týdnech a měsících jste svědky zrychlování přípravy Nového světového řádu (NWO), aby si lidstvo zvykalo na odebrání posledních „práv a svobod“. Už v obou dávkách Nového Zjevení Pána Ježíše Krista jsem napsal/a, že planeta Země/Nula je jevištěm, kde se zobrazuje život beze mne a mých duchovních zákonů lásky a zvítězí zde na chvíli negativní stav pod taktovkou Pseudotvůrců, respektive Datasystému Alláh/Acrie, aby bylo možné tento zrůdný a bezbožný způsob života ukončit a tvořit v plnosti pozitivního stavu. Tyto horečné přípravy souvisejí i s působením naší Mise Boží rodiny, která v posledních letech významně narušuje chod DS a zóny vymístění, urychluje masové konverze bytostí pekel a zasluhuje se o výrazné zkrácení utrpení všech, kdo uvízli v pasti odpadkového koše Multivesmíru.

Pseudotvůrci zfabrikovali vše, co vidíte i nevidíte na Nule, tedy flóru, faunu, všechny lidské rasy a také nemoci všeho druhu. Nic nevzniklo samo od sebe evolučním vývojem, jak se bláhově domnívají vědci, omezeni nedokonalými těly. Mají tak možnost regulovat počet obyvatel, živit se energií strachu, manipulovat a zotročovat. V historii způsobili různé epidemie moru, neštovic, španělské chřipky a dalších vysoce nakažlivých a většinou smrtelných nemocí. S blížícím se Druhým příchodem Pseudotvůrců a hlavně po zjištění, že tu působím v těle Jany v rámci Mise Boží rodiny, urychlují zejména přípravu na čipování lidí, čímž zvýší jejich ovládání ze současných cca 96% na 99, 99% a udělají z nich nesvéprávné loutky, bioroboty na dálkové ovládání a zombie. Aby se lidé tomuto zákroku nebránili, používají tzv. „salámovou metodu“, kdy jim na jedné straně předkládají v postupných krocích dokonalejší technologie v oblasti elektroniky (počítače, mobily, kamery, různé druhy čipů…), na druhé straně vypouštějí různé chemikálie, bakterie, viry a další škodlivé látky nejčastěji prostřednictvím chemtrails, aby poškodili jejich zdraví a přiměli je dobrovolně se nechat očkovat proti nemocem, které sami vyvolali. Příkladem je právě probíhající epidemie koronavirů.

Těchto virů je více druhů, jako všechny byly vyvinuty buď mimo tuto planetu, nebo v podzemních utajených laboratořích ve spolupráci lidských i mimozemských vědců, výjimečně na povrchu Nuly, odkud se podle plánu DS rozšiřují různými způsoby mezi nic netušící obyvatele tak, aby bylo možné svést vinu na nějaká zvířata (ptáky, prasata, netopýry…) a nikoho nenapadlo, že jde o biologickou zbraň. Nejsmrtelnější virus v tomto století nasadili na konci roku 2019 do oblasti Wu-chan v nejlidnatější zemi Číně, kde způsobil a ještě způsobuje smrt milionů obyvatel ( https://uloz.to/file/pP0MWalPlLNN/creepy-stalk-znam-pravdu-o-koronaviru-creepypasta-cz-mp3). Aby zakryli tento hrůzný čin, vypustili mírnější formu koronaviru v Itálii, odkud se dále šíří do Evropy, Ameriky a dalších světadílů. Úmrtnost už není zdaleka tak vysoká, ale umožňuje elitám zavádět razantní omezování pohybu obyvatel, ochromení ekonomiky, společenského a kulturního života, větší kontroly atd. To vše vyústí v celoplošné očkování za použití mikročipů, které zatím nebudou sloužit k finančním transakcím, ale výrazně zvýší ovládání lidí různými způsoby ( http://www.triangulum.cz/pdf/nzbr/nz24.pdf) a připraví půdu pro povinné čipování po rozdělení lidstva, kdy sem přijdou falešní bohové, aby se osobně ujali vlády nad celou planetou Země/Nula a lidmi, kteří tu zůstanou, aby společně dohráli své role a zobrazili pseudovítězství negativního stavu. To se však netýká vás, mých představitelů, spolupracovníků a všech, kdo jsou připraveni díky svým volbám v nitru žít s námi, Boží rodinou na Nové Zemi a jinde v pravém stvoření až navěky v těch nejlepších a nyní nepředstavitelných podmínkách. Jak se máte chránit před koronaviry? Každý jednotlivec má v plánu své duše, jakým způsobem odejde z tohoto těla a reality. Kdo žije vědomě, naslouchá mému tichému hlasu v nitru a miluje mě, nemusí se ničeho obávat, i kdyby žil v epicentru nákazy. Kdo má strach o tento pseudoživot, ztratí jej, aby si jednou uvědomil, že život je věčný a tento na Nule patří k nejhorším díky nedokonalým až neschopným tělům, ovládacím programům DS a dalším vymoženostem negativního stavu. Zbavte se strachu, modlete se moji Modlitbu Pána Ježíše Krista (kdo už znáte moji nejnovější přirozenost, používejte jméno Pán Ježíš Kristus Boží Rodina) a čtěte ze svobodné volby novodobé Boží slovo z obou dávek Nového zjevení včetně nejjednodušší Duchovní školy PJKBR a aktuálních sdělení na http://www.triangulum.cz/sdeleni_rok_2020.html, po zahájení Mise BR z Nové Země na nových stránkách Boží rodiny. Pravda osvobozuje ty, kdo s čistým úmyslem hledají život v souladu s duchovními principy lásky a moudrosti, a bolí ty, kdo jsou v egu a nepřijímají zatím moji otevřenou náruč, ale na všechny do konce cyklu času dojde.

Velmi vás všechny miluji a těším se na další spolupráci při ukončování utrpení všeho druhu.

PÁN JEŽÍŠ KRISTUS BOŽÍ RODINA, 17. 3. 2020


Zdroj: https://www.facebook.com/Novezjevenipjkbr/

KORONAVIRY A NWO



Print Friendly and PDF